uFeel.me
Отново
Автор: chvassilev,  13 април 2011 г. в 18:10 ч.
прочити: 255
Отново търся твоите очи
във спомените - дишащи от мен,
превърнал в болка - нежните сълзи
изплакани от теб във онзи ден...

...Когато сякаш слънцето се скри
зад тъмен облак - и като насън
в нас любовта - в тъга се прероди
и с чувствата разплака се навън.

Където смях - разбит от тишина
накапала по ивиците време
с излъгани парченца от душа
душите ни опитваше да вземе.

Където мрак - останал насаме
със мислите ни - търсещи пощада,
препускаше през тъмното с коне
по черните павета на площада.

Отново търся твоите очи,
но в спомените няма да открия
онези тайнствени за мен черти
и с болка любовта ни ще изтрия...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me