uFeel.me
Отново за НЕЯ...
Автор: aza_9,  21 юли 2011 г. в 16:38 ч.
прочити: 194



ГРЪМ... И СМАЯНА ПОЧУДА
ДЕН ИЗПЪЛНЕН С КРАСОТА
ВЪЗТОРЖЕНА ЗАПЯВАМ ЛУДО
ОТНОВО ЗА НЕЯ -  ЛЮБОВТА

ТИХО АХВАНЕ В СЪРЦЕТО
ВЪН - ПРЕД БУРЯ ТИШИНА
И ЗАБРАВЕН ДЪХ НА ЦВЕТЕ
НЕЖЕН СПОМЕН - ЛЮБОВТА

СПРЯЛО ВРЕМЕ, ЛЪЧ ОТ СЛЪНЦЕ
ПРОГОНВА МРАЧНА САМОТА
СЪРДЕЧЕН ЗВЪН И РАДОСТ - ЗРЪНЦЕ
КЪЛНИ ОТНОВО ЛЮБОВТА


aza_9




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me