uFeel.me
Отново влюбена в теб
Автор: polq_vr,  11 май 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 574
Обичаш ме ти, обичаш ме ти...
но любовта ти вече взе да ми тежи,
тези слова който все изричаш,
хилядите пъти казани че ме обичаш-
от всичко това вече боли ме
и защо ли това отегчи ме.
Влюбена бях, а сега просто те обичам
и всичко пак и пак ще ти простя,
но наново искам аз да те обичам
и влюбена за тебе аз да прося.
Накарай ме в огъня на сладостта,
с тебе аз отново да горя,
да тръпна пак от твойте ръце
и да се моля за да чуя "ОБИЧАМ ТЕ"!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me