uFeel.me
Отново в теб влюбена
Автор: patchwork,  26 февруари 2013 г. в 15:15 ч.
прочити: 252
Ако виждаш и чуваш ме към мен се доближи,
впери ръце, посрещни ме.
Целуни ме и кажи обичам те,
помилвай лицето ми и вкуси радостта ми.

Липсваше ми всяка твоя дума, поглед и милувка,
чувствах те изгубен, без панорама,
преведен и почти безплътен,
усещах те далеч и близо,
Но никога достатъчно от двете.
Сега шанс имаме отново, да имаме любов в сърцата,
туптящи за старите ти думи, грижи.
Не те оставям за нищо на света,
не те оставям за нищо на света.

Ако чуеш гласът ми не ме оставяй, докосни, сграбчи ме,
за нищо на света не ме пускай, обичам те.
За теб една съм била и все още казваш такава съм,
другите ти думи спирам аз да чувам,
в плен съм от новото и старото ти аз,
Лудо влюбена осъзнаваща съвършения момент.

По-силно от това не бих могла да чувствам,
за миг различна, но сега завинаги твоя аз оставам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me