uFeel.me
Отминава
Автор: beibi,  10 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 467
Сълзите недей ми бърши,
във очите ми,
недей поглежда ти.
Твоят образ,
там не ще видиш вече ти.

Отминава ден след ден,
отминава година след година,
ще отминат и моите сълзи,
недей,недей ги бърши ти.

Сърцето ми, недей го вини,
в него вече не си ти.
Недей,
недей го пита в този час,
защо не те обича,
както някога в захлас,
защо не си във неговата власт.

Отминава ден след ден,
отминава година след година,
ще отминат и моите сълзи,
отмивайки болката в сърцето ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me