uFeel.me
Отминала обич
Автор: bobig,  25 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 318
Искаш да запалиш огън в камината,
а там вече няма жарава дори.
Гореше силно, но със годините
малко по малко го угаси.
Искаш пак да топли сърцето ти
моята нежност, обич и жар,
но не знам дали ще могат ръцете ми
да запалят отново този пожар.
Времето взима със себе си чувствата.
Назад са останали безгрижните дни.
Но още е рано да се сбогуваме,
а за "Здравей" е късно, нали?
И ще продължаваме по навик със тебе
да живеем. Без огън в камината.
И ще се лъжем, че ще можем след време
да върнем жарта, любовта и годините.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me