uFeel.me
Отминала любов
Автор: ada_ilina,  7 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 594
Дали когато нещо си отива

натрапчиво навлиза в теб студа?

Ако замръзнеш болката дали заспива

и самотата пак е самота?

Дали когато любовта умира

в теб заживява тъга?

Дали и времето завинаги се спира

за да чувстваш за нещо вина?

Дали и спомен за жарта е жар гореща?

Дали и песента е песен-не тъга?

Дали след нашата последна среща

по нещичко у всекиго умря?

Дали ще можем да се срещнем двама

и всичко да бъде както преди?

Не,няма смисъл да ми казваш,само

безшумно ти край мене отмини...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me