uFeel.me
Отмъстителна любов
Автор: Loshata,  9 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 430
Вярната любов не мами никога не гасне тя. В мрака яркия и пламък търси в тебе близостта. Не че съм твоя, но ти беше мои просто бях свикнала с теб, но ти беше скала от лед. Вечно ти ще си мои, но не бъди толкова уверен. Никога не ще бъда аз твоя до края на света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me