uFeel.me
Отмъстителна любов
Автор: ver4eto,  18 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 302
Вярната любов не мами никога не гасне тя.В мрака яркия и пламък търси в тебе близостта.Не 4е съм твоя,но ти беше мои.Просто бях свикнала със теб,но ти беше твърд като лед.Ве4но ти ще си мои ,но не бъди толкова сигурен,4е аз ще съм твоя.Никога не ще аз бъда твоя до края на света.Вярната любов не мами.Казвам краи сега!Истинска любов това е ще си отмъстя до краи!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me