uFeel.me
Отмъщение!
Автор: nejnabg,  2 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 355

Всичко се връща, запомни!

Но този път ще страдаш ти...

Пред Бога аз ще се заклея,

сълза за теб не ще пролея.

Скоро, зная, всичко ще отмине

и времето следите ще отмие.

Моят час настъпи,

приготви се ти...

Даже да ме заболи – обещавам си,

погубеният ще си ти!

А сега – върви

и имаш ли късмет – Умри!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me