uFeel.me
Отлитащо...
Автор: p.bijev,  22 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 899

Къде летиш, прекрасни гълъбе?

на мойто рамо спри се, почини

от устата ми молба не ще и чуеш

но вътре в мене, глас крещи: "прости"!

 

Красивият ти полет ме пленява

но при мен едва ли ще се спреш

веднъж затворих те, и вярата ти сляпа

отиде си ,с всички чувства на далеч.

 

Освободих те, макар и по неволя,

възстанови отново своите крила

на нечие друго рамо, вече ще почиваш

озарявайки го със своята красота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me