uFeel.me
Откровение (акростих)
Автор: himik,  11 юли 2008 г. в 18:18 ч.
прочити: 359

Ако нявга ме разлюбиш
Без причина, без вина,
Всичко в мене ще погубиш -
Гроб ще е за мен света.

Дълго, дълго ще догаря
Есента на мойте дни,
Жива рана ще отваряш
Зърна ли те с друг. Помни!

Искам с теб да съм до края -
Както бог е повелил.
Любовта си нейде в рая
Може с теб да съм открил.

"Нека ме изгаря вечно
Обичта ти с огнен знак!"
Призрачно и тъй далечно
Рози пръскат аромат.

"Само теб си имам вече!
Ти остана в моя свят!" -
Уж небрежно го изрече -
Фалшът не ти е познат...

Храм в сърцето си изграждам,
Църква в своята душа,
Чувство свято в мен се ражда,
Шепнат моите уста.

Щастието ми обгръща
Ъгълче в безкрайността,
Юношата в мен се връща
Яхнал сбъдната мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me