uFeel.me
Откривам те
Автор: Шкафчето,  14 юли 2011 г. в 19:55 ч.
прочити: 544
Откривам те във изгрева на слънцето...
Откривам те във капката роса...
Откривам те във песните на птиците...
Откривам те, моя съдба...

Съдба е, че съм луд по тебе...
Съдба е, че със тебе съм щастлив...
Съдба е, че днес теб те има...
Съдба е... Живота с тебе е красив...

И нека слънце весело грее...
И нека винаги има роса...
И нека птици радостно пеят...
И нека има те, моя съдба...


2011-07-14

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me