uFeel.me
Откри ли ме?
Автор: tanq_mezeva,  7 февруари 2011 г. в 12:13 ч.
прочити: 783
Откри ли ме отново във безкрая,
или съдбата беше благосклонна,
да срещнеш най-желаната омая...
вълшебството на възрастта преклонна.

Да!... Знаят се началото и краят.
Любов на старт, любов и на финала,
а между тях,  прегракнал, глашатаят
припява  спомен за  река замряла.

Инертно клони влачила в живота,
завихряни по бързеите, вяло,
рисувала  картини с неохота...
брегът във нея влюбен бил изцяло. 

Повтарял и`: Бъди за мен реката
живото-сътворяваща... и рая,
сирената бленувана, мечтата 
и пътя в теб  любовно ще извая.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me