uFeel.me
Откраднати мечти
Автор: todorspasov,  27 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 11369
Поезията няма смисъл,
събудиш ли се проумял,
че докато си я обичал,
заради нея си живял.

Но как да не и дам живота си,
дори да знам, че тя е с друг,
че него гушка във леглото си,
а аз мечтая, да е тук.

Боли, когато виждам другия,
да взима моите мечти.
Едничката надежда губя я,
когато болката крещи.

Дали ще мога със годините,
да скрия спомена за теб,
за да живея като другите,
а не като половин човек.

Не знам, но за сега не искам,
да те забравя. Остани!
Във спомените ме обичай,
Живей в красивите мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me