uFeel.me
Откраднат миг
Автор: LJULJU23,  23 януари 2010 г. в 15:47 ч.
прочити: 340
Не съм за теб - защо ме пожела?
Не съм сама - не мога да съм твоя!
Защо съдбата с мен те запозна,
отне без жал на мислите покоя.

Защо се влюбих толкова дълбоко?
Не знаех, че възможно е наистина.
Сега боли - изгарящо, жестоко,
страстта несподелена е убийствена. 

Кажи къде отведе ни любов?
На кръстопът, осеян с остриета,
лъщящи с блясък дяволски суров,
насочени направо към сърцето.

Сега изгаряме и двамата на клада -
сами запалихме пожара на греха.
Поехме заедно по пътя си към Ада,
ала щастливи - със усмивки на уста.

Откраднат миг е времето със теб,
за този миг душата си продавам.
Ще мина и през огън и през лед,
със теб, сърце, завинаги оставам
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me