uFeel.me
Откраднат миг любов
Автор: love_twiSter,  30 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 604
Гася светлината в антрето.
Заключих вратата, а ти,
придърпала плътно пердето,
ме чакаш. Стрелката шепти.
Единствено тя ни подсеща
за всичко, останало вън,
но важна е нашата среща -
реалност и приказен сън.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me