uFeel.me
Откъсни ми...
Автор: nella_gold,  18 декември 2009 г. в 06:05 ч.
прочити: 506
Откъсни ми късче от дъгата,
Оцвети със нея моя сив живот.
Виж я как оперена се смее.

Откъсни ми късче от небето синьо
Нека ведър е и утрешния ден
В светлина от утрото да се изливат
върху нас щастливите моменти.

Откъсни парченце от живота,
И го прибери, на топло, при сърцето.
С него да закърмиш любовта ни.

Откъсни парче от слънцето,
което да ми свети.
Щом към теб протегна си ръцете -
да те имам, много ли от тебе искам?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me