uFeel.me
Отивай си
Автор: milgeo,  28 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 774
Не се опитвай да се вмъкнеш във сърцето
завинаги заключено за теб.
Там нищо свое няма да откриеш.
Отдавна се сбогувах с всеки свои жест.
Говориш срещу мен. А аз не чувам.
През тебе гледам все едно си чужд.
Не мога да те съжалявам. Ти погуби,
което притежаваше с обиди - не веднъж.
А всяко кътче във сърцето беше твое
и всяка капка кръв пулсираше със твоя ден.
Не исках нищо. Просто обич.
Но... късно е. Отивай си!
Отивай си от мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me