uFeel.me
Отивай си, любов!
Автор: Maria_Vergova,  12 януари 2010 г. в 09:38 ч.
прочити: 275
Отивай си от мен, любов!

Върви си!

Махни се и сама ме остави!

Натрапница си ти!  Иди си!

Но с тебе и сърцето ми вземи!

Че то отдавна вече не е живо.

Боля го толкоз много, че не издържа.

Разкъсано,  измамено,  подритвано,

от болка виещо,  умря.

И ти,  любов,  умри със него!

Не искам повече да ме гориш.

Една душа във мен остана само.

Тръгни!

Все още нея можеш да спасиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me