uFeel.me
Отивам (си)
Автор: CAMCOH,  22 юли 2009 г. в 13:36 ч.
прочити: 476
Отивам книга да чета
някъде насред полето,
където Слънцето с дъжда
дъги рисуват във небето.

Отивам да послушам пясъка,
който стене под вълните,
а над него само плясъка
отмята нощите и дните.

Отивам да послушам птиците
в гнездата тайно невидими,
когато юли бе в зениците,
а песните им - лекокрили.

Отивам да забравя теб,
преди въобще да те познавам.
Не зная имах ли късмет,
но непознал те, се прощавам.

20.07.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me