uFeel.me
Отивам си защото
Автор: Hel4oto,  24 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 432
ще си отида
старая се да не оставям следи
но те остават въпреки това
и без да искам част от мен остава
тук във този град, до теб
достатъчно спомени имаме
един от друг
и достатъчно време загубихме
и стига ни толкова
хващам бъдещето за ръка
и си отивам с него
не гледай следите ми
те избледняват
животът ни е просто миг
и любовта е просто миг
и ти и аз сме просто миг
и просто миг е всичко друго


може би дори смъртта


но аз ще си отида
\"с полета на прелетните птици\"
но не наистина-наистина не мога
защото всеки дъх от всеки миг
те мисля и те искам и те страдам
и те забравям и те преживявам-
всеки ден
и ще си отида не защото се страхувам
не защото се надявам да избягам
и не защото даже споменът
за твоето присъствие ме наранява
и не защото вярвам че не би могъл
да ме обичаш а защото


запомни това


а защото знам че е така


и ще си отида не защото няма да ми липсваш
не защото далеч от тебе ще е по-добре
а защото

запомни това


защото няма да съм аз която чака

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me