uFeel.me
Отиде си
Автор: bianka2005,  24 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 403
Отиде си! Остави ме сама
без дори да се сбогуваш.
Но помни едно от мен, че
някой ден ще се върнеш.
И горчиво ще съжеляваш,
ще плачеш и ще се молиш,
но моето НЕ ще чуваш.
Отиде си! Но защо не мога
аз да те забравя, с какво
заслужил си за теб да страдам?
Пред Бога аз кълнях си всеки
ден, че от утре мъртъв ще си
ти за ме, но всеки път отлагах
за следващия ден.
Отиде си! Оставяйки в мен
непоносима болка, която и
до днес гори, но знам ще
срещна друг и ще забравя
както забрави ме и ти.
Отиде си! Не съм ти вече
нужна за тебе бях една красива
вещ с която можеше да си играеш
а после без жал да я захвърлиш.
Отиде си! А колко много те обичах-
помниш ли кажи?
И всичко свое аз ти дадох,
а ти живота ми разби!
Отивай си:
май така е най-добре,но
МОЛЯТЕ когато тръгнеш
вземи със себе си и
мойте чувства,защото
те не са ми вече
НУЖНИ....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me