uFeel.me
Отиде си
Автор: Neli,  23 май 2012 г. в 18:03 ч.
прочити: 272
Отиде си –
не каза нито дума,
да погледнеш
за последен път
назад не се обърна,
отмина –
като минувач,
на който
всичко тук е чуждо.
 
Останах на прага
да те чакам.
 
А знаеш ли –
ти бе ключа ми към света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me