uFeel.me
Отдръпване
Автор: Wendy,  6 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 477

Отдръпвам се...

Не рязко и внезапно.

А бавно, неусетно се оттеглям...

Борбата бе дълбоко във душата.

Борбата между разума и тебе.

 

Не знаеш, че ранявайки ме вчера,

погубваш силата на любовта.

Не вярваш, че излъгано доверие

не се възвръща със букет цветя.

 

Отиде ли си нещо безвъзвратно,

не го търси и не изпитвай страх.

Погледай падането на звездата

и събери две шепи

златен прах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me