uFeel.me
Отдаденост
Автор: rudin,  25 юли 2011 г. в 21:56 ч.
прочити: 192
Навярно ще познаеш в мен,
очите ми - синчец омаен.
По маковете в слог червен
целувките ни ще познаеш.

И повеят ще ти шепти,
как снимката ти съзерцавам.
Зад девет планини си ти -
в деветото море аз плавам.

Светът широк... И в ден, и мрак
пътеката към теб ще виждам,
по нея да се върна пак
с оназ любов, по-силна трижди!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me