uFeel.me
Отчуждение
Автор: mitu,  14 януари 2009 г. в 22:10 ч.
прочити: 265

Да зная, че нередно е това.

Знам че предпочетох

по лесния път на вървя..

Знам, че трябваше да

се боря за това приятелство

въпреки предателството!

 

Бяхме заедно, смеехме се

Лудеехме…

Но до кога?

Защо сега не е така?..

 

Защо така държиш се с мен?

Говорим си все по-малко от ден на ден.

Душата ми раняваш

и дълбока рана в нея оставаш!

 

Защо се случи така с нас?

Приятелството ни умира час по час!...

Може би вината е в мен,

че ти ме забравяш всеки ден.

 

И ще те помоля аз сега:

Прости ми ако можеш

за тази моя грешка!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me