uFeel.me
От съжаление
Автор: raia vid,  24 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 441
Когато аз съм жива,
дори когато мога да греша,
не идвай от съжаление при мене-
по-добре е да съм пак сама.

Когато аз съм болна,
дори когато мога да умра,
не идвай от съжаление при мене-
по-добре е да съм пак сама.

Че от стари хора зная:
Не е достоен за такава красота,
нито пък за чувства
този, който от съжаление
вярва в любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me