uFeel.me
От сърцето...
Автор: pisetu,  11 юни 2011 г. в 03:01 ч.
прочити: 484
Той:

Обещавам ти, любима,
цял живот на двете си ръце
ще те нося.
На абитуриентския ти бал,
на сватбата ни,
на път към родилното,
и след него...
След като родиш децата ни,
колкото и да са те,
след всяко едно аз те ще нося
на двете си ръце.
Цял живот. До края.


Тя:

Обещавам ти, любими,
цял живот ще те нося на ръце.
Макар буквално да не мога да го сторя,
ще го правя от все сърце.
Ще правя всичко, за да си щастлив.
Ще ти помагам, за да сбъдваш своите мечти.
Винаги ще гледам ти да си добре.
Винаги ще те обичам.Винаги.
Цял живот. До края.



Тя:


Мили, те не вярваха в нас.
Не вярваха, че ще успеем.
Но ето ни двамата днес,
пред олтара стоим и гордо се смеем.
Завиждаха ни, опитваха се да ни разделят.
А днес сме тук, на път да свържем сърцата си завинаги.


Той:


Те не вярваха в нас,
те говореха за нас.
Но всяка успешна връзка започва така.
Всяка връзка, която има сила да застане
срещу всички завистници,
започва добре и никога не свършва.
Нека днес завиждат, нека да говорят.
Нека видят как завинаги със тебе ще се свържем.



Завинаги, заклевам се, да те обичам,
завинаги любов моя да те наричам.
От чужди мнения да не се влияя,
да не лъжа, да не предавам, и да не изневерявам.

Завинаги, заклевам се, че ще те пазя,
от всеки и от всичко на света.
И надявам се, че цял живот до тебе ще заспивам,
и сутрин все до тебе ще се будя.




Тя:



За друг не мога да живея,
за друг не мога аз да дишам.
Сърцето си единствено на тебе аз обричам,
заклевам се, че цял живот ще те обичам!

Ще бъдем най-прекрасното семейство,
ще бъдем приятелите най-добри.
Един на други всичко ще си казваме,
един за други всичко ще знаем.

Никога никой другия да не предава,
никой да не лъже, и да не забравя.
Първата истинска любов завинаги остава,
дори живота двамата да раздели.



Той:



Но, мила, съдбата е с тези,
които вярват силно в любовта.
Животът не разделя тези,
които са застанали сами срещу света.
Успешната връзка започва така...
Там, където вечно има топлина,
където в очите винаги има светлина,
завинаги остава любовта.



Тя:
Ти си мойта първа истинска любов,
на тебе се обричам аз до гроб.
До теб ще бъда за всяка твоя мечта,
до теб - да бърша всяка твоя сълза.


Той:
До теб, завинаги, любима,
кълна се вечно раните ти да лекувам.
Да те вдигам, когато паднеш,
да те подпирам, щом се изправиш.
За всичко да ти помагам,
друга никоя да не поглеждам.
Ти си, мила, за мене всичко,
всичко нежно, и всичко добричко.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me