uFeel.me
От радостта вкуси
Автор: Шкафчето,  5 юли 2010 г. в 23:29 ч.
прочити: 357
До прозореца си седнала и мислиш,
дори не чу, че тропам на вратата.
Защо е тъжен погледът отново?
Какви ли мисли ти минават през главата?

Пак ли си мислиш за любов несподелена?
Не пребори ли се с тези чувства ти?
Докога душата ти ще бъде наранена?
Кога ще свършат твойте тъжни дни?

Я виж, как Слънце весело огрява,
птичките пеят и природата се весели...
Излез навън от радостта да вкусиш
и чакай истински любовните стрели.



2010-07-05, 23:26:37

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me