uFeel.me
От плът ли си...
Автор: marieta,  2 февруари 2009 г. в 20:27 ч.
прочити: 251

От плът ли си...

или в мираж пустинен влюбих се безкрайно?

Дали не те измислих аз,

нуждаеща се от любов,

за да те сложа в златна рамка

с лъчи от слънце за обков.

От плът ли си...

или ще бъдеш само сън,

мечта очакване без край...

Ще ме целунеш ли внезапно

дъхът ти да погали моя

и ако истински останеш

ще мога ли да бъда твоя?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me