uFeel.me
От мен за теб...............
Автор: Mari_racheva,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 957
Аз искам да съм там, където си и ти,
но това е невъзможно.
За теб остава само спомена за мен и
всичко между нас.
Ти искаш аз да съм до теб, но това е невъзможно.
Аз искам спомена красив вечно да е жив.
Аз искам да живея в хубави мечти
и само нашите блянове горещи
да ни стоплят в зимните тъми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me