uFeel.me
От любов към теб
Автор: diva_strast,  28 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 1104
От любов към теб,ще се превърна на река-
бурна,пълноводна и неубоздана..
В стихията си всичко живо ще руша,
а после уморена,ще се влея в твоята душа.

От любов към теб,ще се превърна във звезда-
изгаряща,сияйна и незаличима.
В светлината си вечния мрак ще събера,
а после ще угасна в твоята ръка.

От любов към теб,ще се превърна във сълза-
гореща,пламенна,неудържима..
Със солената си страст всяка жива твар ще умъртвя,
а накрая на прага на сърцето ти ще спра -
дано усетиш тогава моята тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me