uFeel.me
От любов е… знам ще простиш
Автор: Richard,  30 август 2009 г. в 18:24 ч.
прочити: 207

Опитах да не мисля за теб
Оказа се непосилна таз кауза
Повярвай но нямах успех
Изтерзава ме кратка дори пауза

От зори поглеждам напред
Към простора над планината
Слънцето весело грее навред
Лек ветрец разклаща гората

Но не може дори пролетта
Гласът на сърцето да приглуши
Че да си прости тя как би могла
Ако поривът на любовта задуши

И втурвам се пак през глава
Казвам си… дано не грешиш…
‘Своеволие’ май наричаш това
От любов е… знам ще простиш

06.05.2009

03.00

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me