uFeel.me
От липсата ти ме боли
Автор: Maria_Vergova,  21 януари 2010 г. в 13:21 ч.
прочити: 272
И вече знам.

И вече ми е ясно.

От липсата ти ме боли.

Вън - златно-есенно.
 
Навън - прекрасно.
 
А тъжен дъжд във мен вали.
 
Светът - голям.
 
А ми е тясно.

Замина ти.
 
Къде ли си?
 
Кръвта във мен пулсира бясно.
 
Върни се тук!

И остани...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me