uFeel.me
От двете страни на Земята
Автор: voda,  21 януари 2012 г. в 00:00 ч.
прочити: 326


С теб не можем да имаме
нашите тихи разходки.
Нито можем ръце да сплетем,
да се пием с очи.
Не споделяме дните си.
Нито е общо леглото...
Но е обич
във мен
и във теб.
И от обич боли.

И е някакво чудно,
невероятно докосване.
Дума след дума политат.
Опасват света.
Слънце и въздух,
вода и Земя -
омагьосани,
Път им отварят.
И диша във тях
любовта.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me