uFeel.me
От болката
Автор: kote_tr,  25 юни 2011 г. в 14:12 ч.
прочити: 184
Болката горчива няма как

от теб да скря.



От болката се прививам

и с нея свиквам, с мисълта 

за болката се примирявам.



Болката не отминава,

ако няма с кой да 

я споделиш!!!

И въпреки това ти

я носиш дълбоко

в душата си!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me