uFeel.me
От 23 ден на месеца
Автор: fire_AngeL_1,  24 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 334
(Посвещавам тази творба на Деница Гръблева от Пловдив)


От 23 ден

Прекрасен ден, чудесен ден, някой потропа вътре в мен, но уви душата ми и днес ще се мъчи. Още не направил първи крачки от съня, ще ми се наложи за теб да си спомня.
Обзет от самота обзет от твоята сила, ще напиша какво си ти за мен, във всеки тъжен и весел ден.

Страх ме е от целувките ти, знам, че ще ме опариш, душата ми ще подпалиш, тялото ми ще изгори от твоите страстни очи.
Страх ме е да те заговоря, срах ме е да не се възпламеня и да нараня твоята душа.
Страх ме е от теб! Страх ме е от теб! Ти си единствения човек, който може да разреже човек на две без дори да разбере, че сега разговаря сам със своята душа, спорят те за любовта.

Аз и моята душа спорим за любовта. Дали е тя, Дали е тя.
Подлъгвам сам своята душа: ( - изчакай да видим, дали е тя) превърни нашето вълнение в търпение, с надежда че любовта ще избледнее и онемее. Времето минава, но уви вълнение в търпение се превръща, но любовта умее да тлее в моите дълбини потайни и без крайни.
Душата ми се смее и се радва за това, колко съм безсилен пред най-силната сила на света.
Дали въздухът е лек, аз все още ли съм човек, дали просто съм замаян, от това, че съм влюбен в теб, най-красивия човек.

Позволи ми да докосна твоята душа, а аз ще ти подаря радостта.
Ето опитвам се отново да те накарам да трептиш, а може и да се смутиш.
Пиша солова за любовта, но явно те отново ще потънат в прахта на твоята самота.
Жалко, че не можеш да усетиш силата на чувствата, на една душа готова да направи чудеса само за усмивка на най-красивата душа.

Живота като влаков коловоз върви, внимавай някой да не сгреши. Защо хората във влаков коловоз живеят? Дали те умеят да живеят?
“АЗ НЕ МОГА” е коловозът на твоята воля. Аз те моля ти недей потегляй ти със влака във мрака към далечната гара на край света. Там те чака самота! Ако си тръгнеш ти сега,
раняваш ти най-невинната душа. Забиваш цялата тъга в невинната ми душа.
Моите сълзи не спират в душата ми да напират.
Но аз успявам за сега да ги преглътна в дълбоката ми тъмна самота.

Очаквайте продължение!!!
------------------------------------------------------------
F.A.1
------------------------------------------------------------

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me