uFeel.me
Остров на любовта
Автор: Dancho,  12 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 359
Топъл летен полъх нашепва твойто име.
Майският дъжд изтрива срама,
на който подвластен бях от години.
А сега смело те каня: Ела!

Да се повеселим в природната дискотека,
на птичите трели да се насладим
и тихичко,бавно,полека
телата в едно съединим.

Да отплуваме заедно с лодка
на остров пуст и далечен
и тази околосветска разходка
да направи живота ни вечен.

Слънцето кум да ни стане,
шафер да бъде нощта,
в нежния плен да ни хване
овеки веков любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me