uFeel.me
Оставяш ме без дъх
Автор: Keimi,  1 юли 2011 г. в 19:55 ч.
прочити: 258
Целувка кратка за пореден път
даряваш ми и оставяш ме без дъх...

сърцето лудо забива в мен
нужно си му и нощ и ден.
То не знае, то не разбира,
че пак ще тръгнеш без причина,
искаш да намериш нова страст,
а мен оставяш ме в несвяст.

Не ти ли стига моята любов
това, че се отдавам без въпрос,
това, че вземаш и тяло и душа-
използваш и забравяш след това.
Коя ще потъпче достойнство и морал,
за да я облееш цялата в кал?

Дадох всичко, което имах
нищо не получих в замяна
едно ми стига, едното исках...

целувка кратка за пореден път
даряваш ми и оставяш ме без дъх...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me