uFeel.me
Оставих те
Автор: danny,  7 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 444
Оставих те.
И ме боли.
Сърцето ми за теб кърви.
Забравих те.
Дали?!
Опитвам да се убедя,
че по- добре ще е така.
Че няма дълго да тъжа.
И друг ще срещна в живота.
Със него ще съм по- щастлива.
За него, не за теб, ще бъда дива.
Него ще обичам
и "пиле" ще наричам.
Него нежно ще прегръщам
и с устни страстно ще поглъщам.
Ще го изпивам с поглед влюбен.
В очите му ще се изгубя.
А спомена за теб
дълбоко в мен ще скрия.
И допира ти нежен
ще се опитам да изтрия.
Знай, сетя ли се за целувките ти страстни,
сърцето ще препусне бясно.
Но със усмивка лека
ще продължа по своята пътека.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me