uFeel.me
Остави
Автор: stormbringer,  11 октомври 2011 г. в 10:06 ч.
прочити: 328
Остави разноцветните думи,
не чакай от мен да ги чуя,
не стъпвай и в огъня лумнал
нозете преди да обуеш,
той пари, без милост изгаря,
тук думи са вече излишни,
защото отдавна ме караш
да спирам пред тебе да дишам,
задръж и дъха си, не бой се,
цветята за тебе откъснах,
нали си до мене и моя,
аз сълзи за друга не ръся,
за тебе са моите песни,
звезди аз не свалям, Луната,
пространствата в мене са тесни,
не чакай от други отплата,
не гледай как брат с брата се кара,
не, няма аз туй да направя,
жаравата пари, изгаря,
така съм научен, да давам,
за тебе е моята обич
и огъня, който запалих,
дори в най-късната доба
нощта ни остава си бяла,
аз вече цветята откъснах,
ухаят, любима, вземи ги,
със сълзи пътеки поръсих,
аз нямам в сърцето вериги.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me