uFeel.me
Остави ме сама
Автор: ada_ilina,  8 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 596
Остави ме сама-продължавай нататък,
без мен да си за тев е по-добре.
Животът знаеш че е кратък-
не искам да те спра-търси криле...
Остави ме сама-всичко свърши.
Наща тайна дори отшумя.
Тарсиш стойност, а аз се прекърших,
търсиш чувства,а срещаш стена.
Остави ме сама-нека страдам
Аз самата това си избрах.
Да прав си-късно е да се предавам,
когато в толкоз битки оцелях.
Остави ме сама-така трябва.
Не виждам смисъл да си с мен!
Не страдай и не се отчайвай-
дойде и твоя слънчев ден.
Остави ме сама-аз съм друга-
живота ми ме промени...
Повярвай-правя ти услуга!
Сърцето си на друга подари!
Остави ме сама-разбери ме.
Ти имаш път,аз имах път...
Сега върви и остави ме,
сама на този страшен кръстопът.
Остави ме сама-аз не виждам,
не чувам,не плача в нощта.
Остави ме сама и без тебе аз дишам,
макар да не зная коя съм сега.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me