uFeel.me
Остатъци от детство /Спомен от детството/
Автор: bizcocho,  4 март 2010 г. в 19:43 ч.
прочити: 498
Твърде малко остана от детството -
само няколко прокъсани думи,
забравих забързана на кея мечето,
което целуваше с обич дъха ми.
 
По пътя разсипвах от шепите пясъка,
в който думите бяхме завили,
да опази той клетвата, нашата,
да не бъдем мълнии небето покрили.
 
Остана асфалта със калните локви,
наподобяващи странно морето,
мечтите, скрити в пещерите дълбоки,
отнесли детската част от сърцето. 
 
Вече близки са \"далечните\" лодки,
но я няма до мене ръката ти,
вълните-живот заприиждаха кротки,
но преглъщам с тъга самотата си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me