uFeel.me
Остаряла мечта
Автор: Gambrinus,  10 февруари 2010 г. в 16:03 ч.
прочити: 291

Остаряла мечта

                         На Десислава

 

Мечта остаряла и отлагана

Дори понякога забравяна

По безброй причини неосъществявана

До днес – ти Любов неизживявана.

Отдавна тоз момент свещен аз чаках

И сред нощта с глас изплаках

Песен тъжна да запея

Най-нежните си думи да отроня

Най-светлите си чувства да излея

С най-тихите милувки да те сгрея

И след смъртта с тебе да живея!

 

09.2009 Стара Загора (започнато)

09.01.2010 – Praha, Štefánikova hvězdárna na Petříně (завършено)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me