uFeel.me
Остани...
Автор: OkovanaNejnost,  5 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 347
Остани за мен без име,
за да бъдеш като всички други,
които съм обичала....

Никога не ми прощавай,
за да бъдеш като всички други,
които съм забравила...

Не ме обичай,
за да бъдеш като всички други!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me