uFeel.me
Остани
Автор: esen,  22 февруари 2009 г. в 22:59 ч.
прочити: 524

Остани.

Ще е мъничко чудо.

Прегърни ме.

Целувай ме лудо!

Тук поспри –

ще открием пътека...

Аз и ти,

заедно – да е лека.

Остани.

И частица от мен

повтори,

нарисувай безвремие!

И върхът –

нека той е далече.

Сутрин е –

аз не бързам за вечер.

Остани.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me