uFeel.me
Остани
Автор: mitu,  1 февруари 2009 г. в 22:12 ч.
прочити: 400

И виках аз след теб остани,  

но ти не чуваше нали?

Вървеше стремително напред

и не чуваше моите молби.

Не чуваше как през сълзи

крещях остани, остани и

се върни. Просто остани!

Не ме оставяй сама, без теб

не мога да живея и за това

те моля остани... Върни се ти!

 

Чуй моите сълзи и моите молби!

Остани, не мога да живея без теб.

Остани, умолявам те не тръгвай ти.

Остани, поне за тази нощ, остани...

Остани... Не чуваш ли как след теб

викам спри. Обърни се и ме виж

Върни се и завинаги с мен остани!

 

Остани моля те сега, остани поне

За нощта. Остани чуй ме викам след

теб, но тръгваш си завинаги, нали?

И оставам там сама викайки след теб

Остани... остани... пак при мен се върни!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me