uFeel.me
Остани
Автор: silvia0505,  28 юни 2011 г. в 11:17 ч.
прочити: 346
Очите ти две пламнали слънца
и в гроба си не мога да забравя.
Целувките ти - огнена игра
и миг покой не ми оставят.

Душата ти - избухнал водопад,
при себе си ме вика и желае.
Ръцете ти рисуват моя свят.
Душата ми не спира да мечтае.

И изгрев нов живота ми намира,
в прегръдките ти аз да изгоря.
Сърцето ми отново теб избира,
сред толкова човешка суета.

\"Потънах като мида във морето,
като вълна в брега се разпилях\"
Прекрасно изразил го е поета,
с любов в шепите си те събрах...

И няма да те пусна да си идеш,
и няма и за миг да те предам.
С мен цялата вселена ще откриеш.
Сърцето си на тебе ще го дам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me