uFeel.me
Остана...
Автор: kris4eto0o0,  13 април 2010 г. в 00:06 ч.
прочити: 320
Остана ехо от напразни думи
и ярък спомен от мечти,
че някога си помежду ни
любовта ще победи.

Остана кръв от стари рани
и чувства недоизразени,
а миговете непростимо пропиляни
ни напомнят, че отново сме сами.

Остана силуетът ти в ума ми...
и незабравени сини очи.
Аз зная и знаех, макар и на думи,
че от любов най-много боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me